Om Christian Lisby

Christian møder op med moderne markedsføringsuddannelse fra:

  • Benedict College (B.S. Business Administration Marketing)
  • Bigum&co (Digital Marketing Business Diploma)
  • Obsidian Digital (Facebook Academy, Measurement+Attribution)
  • ASA College New York
  • Dodge City Community College (Associate’s degree)
  • StackSkills

Samt én-til-én oplæring af profiler som Michael Roscoe, Casper Ravn-Sørensen, Mads Dahlerup, Morten Bjørn Mortensen mm.

Til daglig sidder Christian sammen med Michael Roscoe, der bl.a. ses som en af Danmarks bedste til annoncering på de sociale medier.

Når du hyrer Christian Lisby til et samarbejde, kan du derfor ikke undgå at få dobbelt op på rådgivning, strategi og eksekvering.

Christian har for nyligt siddet små 2 år som marketing ansvarlig for fintech-virksomheden Lendomatic(Finans 247). Det er her at Christians erfaring og karriere virkeligt tog fart, hvilket også endte med tredoblet omsætning og et otte-cifret marketingbudget – inden skiftet til konsulent.

Her havde Christian en kæmpe hånd med i at lægge strategi og eksekvere aktiviteter indenfor TV & Radio, Email, SEO, Affiliates, SoMe og PPC, samt analysere målgrupper, CAC, CRO og ROAS/ROI.

Christian er desuden ex-elitesportsudøver i amerikansk fodbold, som Quarterback for bl.a. Benedict College i South Carolina(NCAA DivII), ASA College i New York, Dodge City Community College i Kansas, Limhamn Griffins i Malmø, Copenhagen Towers og det danske landshold.

Det er her at Christian adskiller sig fra mængden med sit ekstraordinære mindset, og performance-fyldte livssyn.

2Kinds er et motto Christian har valgt at bringe videre fra sin første oplevelse i USA. Det lyder bl.a. på at der er en rigtig og forkert beslutning til alt hvad vi gør.

Markedsføringsspecialist Christian Lisby

christian lisby – 2kinds – cvr: 40712755 – +45 6055 9310 – cl@christianlisby.com