Om Christian Lisby

Christian møder op med moderne markedsføringsuddannelse fra:

  • Benedict College (B.S. Business Administration Marketing)
  • Obsidian Digital (Facebook Academy, Measurement+Attribution, Masterclass)
  • ASA College New York
  • Dodge City Community College (Associate’s degree)
  • Bigum&co (Digital Marketing Business Diploma)
  • StackSkills
  • Facebook Blueprint Certification
  • Connection Management/KEA (Ledelse i praksis)

Samt én-til-én oplæring af profiler som Michael Roscoe, Anton Hoelstad, Casper Ravn-Sørensen, Mads Dahlerup, Morten Bjørn Mortensen mm.

Til daglig hjælper Christian virksomheder med deres annoncering på de sociale medier, søgemaskineoptimering og rådgivning om digitale aktiviteter.

Christian Lisby er anerkendt af Facebook som Agency, Blueprint Digital Marketing certificeret, oplært af Michael Roscoe og har desuden opstartet det digitale markedsføringsbureau 1260.

Christian startede sin markedsføringskarriere med små 2 år som marketing ansvarlig for fintech-virksomheden Lendomatic(Finans 247). Det er her at Christians erfaring og karriere tog fart. Et eventyr der endte med tredoblet omsætning og et otte-cifret marketingbudget – inden skiftet til konsulent.

Her var Christian dagligt en del af strategi og eksekvering af aktiviteter inden for TV & Radio, Email, SEO, Affiliates, SoMe og PPC, samt analyserede målgrupper, CAC, CRO og ROAS/ROI.

Christian er desuden ex-elitesportsudøver i amerikansk fodbold, som Quarterback for bl.a. Benedict College i South Carolina, ASA College i New York, Dodge City Community College i Kansas, Limhamn Griffins i Malmø, Copenhagen Towers og det danske landshold.

Det er her at Christian adskiller sig fra mængden med sit ekstraordinære mindset, og performance-fyldte livssyn.

Firmanavnet 2Kinds er også et motto Christian har valgt at bringe videre fra sin første oplevelse i USA. Det lyder bl.a. på at der er en rigtig og forkert beslutning til alt hvad vi gør.

Christian Lisby – 2kinds – cvr: 40712755 – +45 6055 9310cl@christianlisby.comFacebookLinkedIn